Sposób przygotowania

Boczek surowy podgotować z pół godz. z liściem laurowym i zielem angielskim dodać udka i gotować jeszcze godzinę w międzyczasie dodać wątróbkę przecedzić w wywarze namoczyć bułkę mięso zmielić dodać odciśniętą bułkę jajka przyprawić do smaku.Boczek wędzony pokroić w cienkie plastry natkę i bazylię posiekać .W formie ułożyć boczek i posmarować 1/3 masy i posypać ziołami ułożyć plastry boczku i 1/3 masy i zioła na to boczek i 1/3 masy posypać ziołami.Piec ok. godziny w 180 stopniach

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Chętnie zjadłabym taki do śniadanka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    ja też :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !