Sposób przygotowania

Jajka ubić z solą i pieprzem. Żółty ser zetrzeć na wiórki i dodać do jajek. Masę wylać na blachę (36cmx36cm) wyłożoną papierem do pieczenia.

Rozmrożony i odciśnięty z wody szpinak wyłożyć na masę jajeczną. Piec w piekarniku w temp. 170 stopni Celsjusza przez ok. 15-20 min. Wystudzić.

Na omlecie rozsmarować serek, położyć plastry łososia i zwijać jak roladę. Zawinąć w folię aluminiową i schłodzić w lodówce ok. 3h.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna8

    fajna przekąska na imprezę. pomysłowe szybkie i pewnie smaczne oczywiście dla osób lubiących szpinak:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    lubię łososia
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !