Sposób przygotowania

plastry mortadeli zanuzamy w jajku a nastepnie obtaczamy w panierce, smazymy na zloty kolor

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pyszne, bardzo lubię.
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Czasami robię na obiadek do ziemniaków :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    i latwo sie robi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    lubię takie kotleciki z mortadeli:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre i tanie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre i tanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    dawno nie jadłam mortadeli, a bardzo lubię i trzeba by kiedyś zrobić - dzięki za przypomnienie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    bardzo fajnie wyszly
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    dziekuje za mile komentarze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    i juz mam pomysl na jutrzejszy obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !