Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z szynki ze słonecznikiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wieprzona 10 plastrów
słonecznik łuskany 1 opakowanie
serek topiony czysty 4 trójkąciki

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z szynki ze słonecznikiem

Rozgrzać patelnię bez tłuszczu, wrzucić ziarna słonecznika, zrumienić je. Dodać serki topione, chwilę smażyć aż się roztopią. Trochę takiego farszu nakładamy na każdy plaster szynki, odstawiamy do lodówki do zastygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 07.09.2011 00:30
dobry pomysł
Zoso 08.05.2011 21:17
ciekawe urozmaicenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak