Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso drobiowe 1 kg
Kurczak panier do drobiu Prymat do smaku
mleko do smaku
oliwa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w panierce

Mięsko dzielimy na małe części i obtaczamy w panierce. Smażymy na oliwie i odsączamy z tłuszczy na papierowym ręczniku. Polecam podawać z sosem czosnkowym lub pikantnym jako przekąskę do piwa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cranberry 02.11.2013 20:29
Pysznošci :)
Mysiunia 05.09.2013 09:48
wprost uwielbiam takie kąski w panierce! :)
misia53 19.07.2013 00:50
kurczaczek palce lizać
ben-ka 18.07.2013 15:03
lubię takiego chrupiącego kurczaczka.
Krystyna32 04.02.2013 11:07
super
barbara11561 18.01.2013 14:16
pyszne takie małe kawałeczki
olkaaa 06.05.2012 13:47
extra
berys18 03.05.2012 08:01
smakowite
Justyna87 27.02.2012 00:09
uwielbiam - pyszne
Justyna87 27.02.2012 00:09
uwielbiam - pyszne
junox 14.12.2011 21:06
pysznie wyglądają
przejs 22.10.2011 11:30
lubie kurczakowe przekąski :)
Magdalena1110 16.10.2011 00:51
dobre
Agnieszka/picola 17.08.2011 21:47
dobre
darus 19.07.2011 15:37
super
ewuniasta 12.07.2011 14:53
smakowity kurczaczek
AnaSt 05.06.2011 14:47
Pyszności :)
Ewelina47 27.05.2011 07:35
uwielbiam takiego kurczaczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak