Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę siekamy drobno i podsmażamy na maśle. Bułki przekrajamy na pół, wydrążamy śradek i napełniamy pieczarkami. Posypujemy serem i przykrywamy drugą połówka bułki, zawijamy w folię aluminiową. Taką bułkę możemy grillować lub zapiekać w piekarniku

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne bułeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    najlepsza zapiekana
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne kanapki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    klasyczne i równoczesnie dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ... no a przede wszystkim bardzo smacznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    szybkie i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !