Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kieszonki schabowe z warzywami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 plastry
fasolka szaragowa 10 dag
papryka czerwona 1/2
por 1/2
pieczarki
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: kieszonki schabowe z warzywami

schab(plaster grubości ok.1,5 cm)naciąć z jednej strony tworząc kieszonkę,warzywa podsmażyć na patelni lub w woku,mięso smażyć na gorącym tłuszczu z obu stron,ściągnąć z patelni,nałożyć farsz warzywnyw,lożyć do piekarnika 180 stopni w naczyniu do zapiekania na 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 28.06.2012 16:17
fajne
Margo1 28.06.2012 16:17
fajne
krokodyl 04.05.2012 17:46
super
sara1 02.05.2012 08:19
super apetyczne danie
Rybciia 13.04.2012 13:41
fajne!!!
fictor123 18.03.2012 07:51
super
mala2021 16.01.2012 07:39
fajny pomysł
joanna77 09.09.2011 21:27
nie złe
berys18 01.07.2011 11:38
super pomysł
Robert10 04.05.2011 10:33
no no fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak