Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu obieramy i przekrawamy na pół. Dekorujemy majonezem i szczypiorkiem lub rzodkiewką. Szybkie, smaczne danie, które ja często podaję razem w półmiskiem wędlin.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetnie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    tradycyjnie, pysznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    Ale apetyczne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    super poezja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    super poezja
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne jajeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm jajeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna kolacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    tradycyjne jajeczka, uwielbiam takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !