Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowana biała kiełbaska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała kiełbasa 1 kg
woda 2 l
Przyprawa do żurku i barszczu białego Prymat do smaku
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowana biała kiełbaska

Białką kiełbaskę wkładamy do wody i gotujemy przez ok kwadrans. Z racji tego, że woda może stanowić bazę do żurku, dodajemy przyprawę do żurku i inne przyprawy - sól, pieprz, majeranek, według uznania. Całość gotujemy jeszcze ok 10 min. Podajemy z jajkiem ugotowanym i białą kiełbaską.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 09.12.2013 09:12
Bardzo lubię
Katarzyna59 03.07.2013 08:10
smaczniutka kiełbaska
Seba 05.05.2013 13:22
coś dla mnie
olkaaa 20.12.2012 09:26
już dawno nie jadłam
Kas2 29.09.2012 23:55
do barszczu białego idealna
gosia561 29.07.2012 14:01
ja nie przepadam
Wacław 18.05.2012 09:06
uwielbiam białą kiełbasę
Iwona30 10.03.2012 08:05
smaczne:)
Iwona30 10.03.2012 08:05
smaczne:)
Iwona30 10.03.2012 08:05
smaczne:)
JaPaqc 08.12.2011 07:44
do żurku idealna
Kopiko1983 23.08.2011 01:46
Pyszniutka! Mniam...
Edyta31 13.08.2011 23:58
przepysznie wygląda :0
Ela15 30.06.2011 08:10
lubię taką kiełbaskę
Mariusz10 05.05.2011 22:29
smaczna kiełbaska;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak