Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć, przełożyc do miseczki i zalać piwem, odstawić na kilka godzin. Cebulę pokroić w krążki, ułożyć na tacce aluminiowej, polać octem, posypać solą i pieprzem. Wątróbkę opruszyć przyprawą do grilla i ułożyć na cebuli. Piec na grillu do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    lubię wątróbkę,z grilla nie jadłam pewnie pycha!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    z grilla jeszcze nie jadłam ale z chęcią spróbuję!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    z grila jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !