Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 600 g
piwo 2 szklanki
cebula 4 szt
ocet winny

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z grilla

Wątróbkę umyć, przełożyc do miseczki i zalać piwem, odstawić na kilka godzin. Cebulę pokroić w krążki, ułożyć na tacce aluminiowej, polać octem, posypać solą i pieprzem. Wątróbkę opruszyć przyprawą do grilla i ułożyć na cebuli. Piec na grillu do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 13.12.2013 10:04
z grila jeszcze nie jadłam
treonina 13.06.2012 09:50
z grilla jeszcze nie jadłam ale z chęcią spróbuję!
fictor123 14.03.2012 07:42
lubie
Justa32 08.10.2011 16:57
lubię wątróbkę,z grilla nie jadłam pewnie pycha!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak