Sposób przygotowania

W jednym naczyniu mieszamy suche składniki.
W drugim naczyniu lekko roztrzepujemy składniki mokre.
Suche składniki łączymy z mokrymi, szybko, tylko do połączenia się składników. Mogą pozostać grudki.
Formę na muffinki wykładamy papilotkami i przekładamy do nich ciasto. Pieczemy około 15 - 20 minut w temperaturze 190°C. Sprawdzamy patyczkiem, jeśli jest suchy to muf finki są gotowe.
Studzimy na kratce kuchennej.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pysznie wyglądają:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    śliczniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    bardzo ładne i napewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super mufinki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    muszą być pyszne!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    WARTO SPRÓBOWAĆ
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    fajny pomysł na zdrowy deser:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne i zdrowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają,ale z płatkami owsianymi jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    muffinki wyglądają bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo mi się podoba Twój pomysł z dodatkiem płatków owsianych do muffinek muszę go jak najszybciej wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !