Sposób przygotowania

Z mąki, margaryny, cukru, żółtek i proszku do pieczenia zagnieść gładkie ciasto.Podzielić na 2 części.Jedną wylepić formę.Wstawić do piekarnika 180 stopni i podpiec do lekkiego zezłocenia. Rozsmarować jabłka.Białka ubić z cukrem puderem na sztywną pianę, dodać wiórki kokosowe.Pianę wyłożyć na jabłka.Na wierzch zetrzeć pozostałe ciasto.Wstawić do piekarnika i upiec na złoto.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pewnie smakuje rewelacyjnie
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zgadzam się z Gosią.W dodatku podczas pieczenia kusi pięknym aromatem jabłek i kokosu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetyczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !