Sposób przygotowania

Kiełbaskę zalać 1,5 wody i gotować ok kwadransa na małym ogniu. Wyjąć kiełbaskę i dodać włoszczyznę i liść laurowy. Gotować znowu kwadrans. Odcedzić włoszczyznę i dodać kiełbaskę. Zalać zakwasem. Boczek pokrojony w kostkę podsmażyć na tłuszczu. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Podawać z gotowanym jajkiem i pokrojoną kiełbaską.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam żurek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszny ,bardzo lubimy wszyscy
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !