Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez do smaku
pieczarki 200 g
natka pietruszki do smaku
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jaja ugotować, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtko i trochę białka. Pieczarki pokrojone w drobną kostkę podsmażyć na tłuszczu. Osolić. Do ostudzonych pieczarek dodać pokrojoną natkę pietruszki i rozdrobnione żółtko. Masę pieczarkową doprawi solą i pieprzem, dodać odrobinę majonezu żeby masa się trzymała. Wydrążone jajka napełnić masą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 08.03.2014 15:21
super są takie jajka
aisza1 21.04.2013 11:29
ale bym zjadła
Łukasz15 13.01.2013 13:54
Wyśmienite
IZABELA29 20.12.2012 08:46
w tej wersji mi nie smakują
Krystyna32 26.11.2012 14:46
super
dorotka0000025 23.08.2012 14:02
fajne
Juleczka20 11.05.2012 08:45
pyszne
katarzyna124 02.03.2012 12:15
świetne:) na święta Wielkiej Nocy jak znalazł:)
mic 31.01.2012 19:23
lubie przerozne propozycje takich jajek
kamyk 12.12.2011 17:57
lubię faszerowane jajka
Teresa19 21.10.2011 10:36
bardzo dobre
Neetka90 12.10.2011 21:31
wyglądają smacznie.
Neetka90 12.10.2011 21:31
wyglądają smacznie.
Neetka90 12.10.2011 21:31
wyglądają smacznie.
Neetka90 12.10.2011 21:31
wyglądają smacznie.
Neetka90 12.10.2011 21:31
wyglądają smacznie.
Neetka90 12.10.2011 21:31
wyglądają smacznie.
Neetka90 12.10.2011 21:31
wyglądają smacznie.
MAŁY 09.09.2011 15:58
pysznie
Justa32 22.07.2011 10:25
pyszne
Justa32 22.07.2011 10:25
pyszne
Mysiunia 08.07.2011 11:00
robię identyczne i są świetne! :) czasem tylko oprócz majonezu dodaje troszeczke musztardy:)
mala2021 20.05.2011 17:03
bardzo lubię
jolajka 20.05.2011 15:36
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak