Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet ziemniaczany z rybą

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 50 dag
ryba 20 dag
jajko 3 sztuka
śmietana 4 łyżki
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet ziemniaczany z rybą

Ziemniaki kroimy w kostkę i gotujemy w osolonej wodzie.
Filety z dorsza mielimy, dorzucamy do nich jajka, przyprawy, masło, gęstą śmietanę i mieszamy. Na koniec dodajemy ziemniaki i wszystko jeszcze raz starannie mieszamy. Całość przekładamy do niedużej formy i pieczemy z pół godziny. Podajemy z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 25.11.2012 20:45
pycha
Anna169Hosz 29.06.2012 08:31
Coś nowego.
Ania67 05.05.2012 08:15
ciekawy
LuKaSz4761 29.02.2012 12:27
smaczne i zdrowe
caralajna 11.02.2012 13:03
oryginalne
ankaryba 19.10.2011 23:14
super
Rybciia 19.10.2011 22:55
pyszny
ronald88 24.07.2011 17:49
super
Kopiko1983 14.07.2011 06:46
Super, super, super...
joanna77 11.07.2011 13:13
pyszności
kate.500 11.07.2011 08:45
super przepis
kate.500 11.07.2011 08:45
super przepis
kate.500 11.07.2011 08:45
super przepis
joanna77 09.07.2011 22:49
lubimy takie jedzonko
Kuchareczekjeden 06.05.2011 20:33
smaczny
AgaS10 04.05.2011 05:59
ciekawy przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak