Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z czerwonej porzeczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwona porzeczka 400 gram
cukier 6 łyżek
woda 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z czerwonej porzeczki

Wode gotujemy, porzeczki myjemy, odrywamy od szypółki. Do gotującej woy wkładamy owoce, gotujemy 10 minut, dodajemy cukier,dokładnie mięszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak