Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki panierowane w jajkach.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
mleko 125 ml
bułka 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki panierowane w jajkach.

Bułki kroimy na cienkie paski. Jajka rozbijamy i doprawiamy solą, pieprzem i Vegetą. W osobnym garnuszku nalać mleko.Bułki maczać w mleku, a potem jajkach i smażyć obustronnie na rozgrzanym oleju. Podawać na gorąco z mlekiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 31.01.2013 14:57
bardzo lubię takie śniadanie
anulka69 14.05.2012 09:01
pyszne
KasiaK90 08.03.2012 11:29
lubię
m1monika 21.02.2012 15:21
fajne :-)
kate.500 25.11.2011 11:59
pycha
Justa32 17.11.2011 14:08
smaczne
Magdalena1110 30.09.2011 20:09
fajne
Kopiko1983 15.09.2011 08:08
Pycha!
joanna77 11.07.2011 13:14
super przepis
ankaryba 08.07.2011 13:51
świetne;)
aacaac 26.06.2011 10:15
super
ronald88 19.05.2011 12:14
super
Kuchareczekjeden 06.05.2011 20:34
świetne
AgaS10 04.05.2011 05:58
fajne śniadanko:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak