Sposób przygotowania

Pieczarki umyć i pokroić w drobną kostkę, podsmażyć na tłuszczu i osuszyć z tłuszczu. Ziemniaki po obraniu zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać pokrojoną w piórka cebulę, jajka, 4-5 łyżek mąki, łyżkę oleju, i przyprawy do zup w płynie oraz przyprawę do potraw z ziemniaków. Wszystko dokładnie wymieszać i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    z serem żółtym i pieczarkami muszą być przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    to jest pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pomysłowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    nie dodawałam nigdy pieczarek do ziemniaczanych, fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pomysłowo i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajna alternatywa dla zwyczajnych placków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    lubie placki ziemniaczane ale z pieczarkami jeszcze nie jadłam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna potrawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    fajny pomysł z tymi pieczarkami :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    meg1984

    takich nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    z pieczarkami nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne placki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !