Sposób przygotowania

Ziemniaki po obraniu zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Kiełbaskę obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać pokrojoną w piórka cebulę, jajka, 4-5 łyżek mąki, łyżkę oleju, i przyprawy do zup w płynie oraz przyprawę do potraw z ziemniaków. Wszystko dokładnie wymieszać i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    coś nowego dla mnie , pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takich jeszcze nie robiłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawy dodatek do placków,takich jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dla mnie to nowość

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !