Sposób przygotowania

Rybę wypatroszyć i opószyć sola i pieprzem, odstawić na 30 minut. Potem obtaczać w mące i smazyć na maśle czosnkowym (masło + 2 ząbki czosnku). Podawać na ciepło z surówką i chlebem.Tegoroczny połów męża :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Kochana, ależ ja mam ochotę na taką rybkę, świeżutka, nie wymrożona, nie łatwo taką zdobyć. Po prostu pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    No nielatwo Monika, zaledwie kilka moj maz upolowal :) ale jaka chrupiaca, mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    chciałoby się od razu spróbować...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zazdroszcze ci takiego łowce ryb.
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pięknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    moja ulubiona ryba :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    wczoraj miałam kolejną dostawę świeżych okoni, ale znikały tak szybko że nie nadązyłam fotki zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    zjadłąbym taka rybkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale złocista rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !