Składniki:
filet z kurczaka | 1 szt |
kurki | 35 dkg |
śmietana 18 proc | 8 łyżek |
mąka | 2 łyzki |
woda | 2/3 szklanki |
sól, pieprz | |
koperek | |
masło | 2 łyżki |
Bulion grzybowy | 1/2 kostki |
filet z kurczaka | 1 szt |
kurki | 35 dkg |
śmietana 18 proc | 8 łyżek |
mąka | 2 łyzki |
woda | 2/3 szklanki |
sól, pieprz | |
koperek | |
masło | 2 łyżki |
Bulion grzybowy | 1/2 kostki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: