Sposób przygotowania

Kurczaka pokroić na małe kawałki, orószyć sola i piperzem i postawić na 15 minut. W tym czasie na maśle zblanszować kurki. Dodać kostkę grzybową wymieszaną z woda i zagotować. W śmietanie rozprowadzić make i dodawać powoli do grzybów, wymieszać dodać sól, pieprz i koperek. Połączyć sos grzybowy z podsmazonym na łyżce oleju kurczakiem i gotowąc około 15-20 minut aby sos przeszedł smakiem. Podawać z ryżem albo makaronem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    musi być bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Rewelacja :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    prezentuje się smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    prezentuje się smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !