Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, posolić, zalać wodą i gotować pod przykryciem. Kiełbaskę pokroić w kostkę, podsmażyć na tłuszczu, dodać do kapusty. Pieczarki i cebulkę poddusić, dodać do kapusty. Kiedy woda odparuje, dodajemy koncentrat i doprawiamy do smaku. Podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    podoba mi się ten przepis na bigos
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny bigosik robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    mniamm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !