Sposób przygotowania

Posiekany i sparzony wrzątkiem szpinak zalej na patelni mlekiem i podgrzewaj na dość dużym ogniu do całkowitego wchłonięcia płynu. Dopraw wszystko solą i gałką muszkatołową.
Naczynie do zapiekania wysmaruj połową masła, włóż do niego szpinak i posyp go szynką, ementalerem i parmezanem. Na koniec obłóż wiórkami z pozostałego masła i zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200°C przez 10-15 min.super dla kogoś kto uwielbia szpinak

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SMACZNE DANIE

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !