Sposób przygotowania

Jajka i cukier ubić na parze na gęstą masę. Dodawać powoli sok z cytryny. Ciągle ubijając zdjąć z ognia. Masło roztopić, dodać razem z proszkiem do pieczenia wymieszanym z mąką oraz migdałami do wystudzonej masy. Przełożyć na blachę. Ciasto przekroić na połowę, przełożyć marmoladą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacyjny jest taki mazurek
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !