Sposób przygotowania

Margarynę schłodzić w zamrażalniku, a następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać mąkę, szczyptę soli oraz piwo. Wszystko wyrobić. Ciasto dość grubo rozwałkować i wycinać ciasteczka. Na środku każdego ciasteczka położyć odrobinę dżemu truskawkowego. Piec w temp. 220 stopni przez ok. 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Są wspaniałe,bo bez cukru,też je robię z różnymi dodatkami:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    apetyczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    a ja w?a?nie zrobi?am sobie kawk?:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ?wietne
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    rewelacyjne,,piekłam i polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    podoba mi się zabieram do mojej księgi:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    zapowiada się smakowicie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    super pomysł na pyszne ciasteczka, którym trudno się oprzeć

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !