Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa do pieczonych ziemniaków

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 25 dag
chrzan 3 łyżki
śmietana 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa do pieczonych ziemniaków

Twaróg zmielić na jednolitą masę. Połączyć z chrzanem oraz śmietaną. Posolić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 19.05.2013 13:50
też taką robię
Grazyna0211 20.04.2013 17:54
super ten dodatek
barbara11561 08.09.2012 15:27
pyszny dodatek do ziemniaków pieczonych w ognisku:)
Andysz 07.05.2012 19:16
super:]
alaaa 03.05.2012 14:53
bardzo smaczne
Wafelek2601 24.02.2012 19:19
pyszna
Edyta38 25.05.2011 16:37
super
Anna138 11.05.2011 17:04
super
Robert10 03.05.2011 18:51
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak