Sposób przygotowania

Twaróg zmielić na jednolitą masę. Połączyć z chrzanem oraz śmietaną. Posolić do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super:]
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny dodatek do ziemniaków pieczonych w ognisku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super ten dodatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !