Sposób przygotowania

Szpinak obgotować przez 2-3 minuty, odcedzić i posiekać. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, jajko, starty ser i oliwę. Posypać mąką ziemniaczaną. Wszystko podgrzewać, ciągle mieszając do momentu aż farsz sklei się.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny farsz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    polecam z fetą
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawy ten farsz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny,dla amatorów szpinaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    dla mnie bomba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam szpinak
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !