Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta Rybacka

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 2 sztuki
mleko 125 ml
boczek wędzony 10 dag
cebula 2 małe
pieprz 1 szczypta
natka pietruszki kilka gałązek
chleb 10 kromek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta Rybacka

śledzie namoczyć w wodzie kilka godzin po co najmie 4 godzinach wyjąć oczyścić ze skórki i zalać mlekiem namoczyć kolejne godziny boczek pokroić drobno w kostkę cebulę obrać ze skórki i posiekać śledzie podzielić na mniejsze części boczek cebulę i śledzie przepuścić przez maszynkę a następnie wymieszać starannie i doprawić natke posiekać i dodać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak