Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w Gazurze porzeczkowej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówka 8 sztuk
galaretka porzeczkowa 1/2 szklanki
sok pomarańczowy 2 łyżki
Chili pieprz cayenne mielone Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w Gazurze porzeczkowej

parówki podzielić na kilka części końce naciąć na krzyż nadziać na szpikulce i podpiec na złoty kolor w rondelku pomieszać galaretkę z sokiem doprawić pieprzem i podgrzać gorącą glazurą posmarować parówki i dalej piec aż nabiorą brązowego koloru

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak