Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigos z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
pierś z kurczaka 2 szt
pory 1 szt
marchew 2 szt
seler 1,2 szt
sos chiński do kurczaka
masło
sól
pieprz
ryż 2 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: bigos z kapusty pekińskiej

kurczaka kroimy w kostkę i posypujemy vegetą smażymy na maśle. Warzywa zetrzeć na tarce a pory pokroić w paseczki i udusić na patelni. Wszystkie składniki razem połączyć i dodać pokrojoną kapustę dusić 15 min i dodać przyprawy i sos oraz ryż.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 18.11.2011 07:32
extra
olkaaa 18.11.2011 07:32
extra
pioge7 06.05.2011 15:42
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak