Sposób przygotowania

mieso rozbijamy i nacieramy czosnkiem i pieprzem solą pozostawiamy na kilka godzin. Kapustę szatkujemy i mieszamy z kechupem majonezem i śmietana. Nakładamy farsz na mięso i robimy roladki. Jajka rozkłócamy i panierujemy roladki w jajku a następnie w bułce smażymy na oleju na złoty kolor

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    pyszn
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    skusiłabym się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !