Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z włoskiej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłko 1
sól
cukier
olej sojowy 4 łyżki
kapusta włoska 30dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z włoskiej kapusty

Kapustę poszatkować, jabłko i ogórek zetrzeć na tarce z dużymi otworami. Wymieszać razem, przyprawić solą, cukrem i olejem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak