Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki z topionych serków

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mąka 25 dag
sól 1/2 łyżeczki
papryka
topione serki 2
margaryna 10dag

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z topionych serków

Mąkę przesiać na stolnicę z solą i przyprawami. Posiekać w niej serki i margarynę, zagnieść jednolite ciasto. Schłodzić przez godzinę, a potem formować paluszki i piec w średnio nagrzanym piecu na jasnozłoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

1j1o1l1a1 03.05.2011 18:32
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak