Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gzranki panierowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 1/2 szklanki
jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 dag
tłuszcz do smażenia 3 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Gzranki panierowane

Kromki bułki skropić mlekiem. Jajo roztrzepać z łyżką mleka, maczać w nim kawałki bułki i obtaczać w tartej bułce. Smażyć z obu stron na tłuszczu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak