Sposób przygotowania

Kromki bułki smażymy na patelni na złoty kolor. Każdą kromkę smarujemy masłem i przykrywamy plasterkiem sera. Oprószamy papryką. Następnie wkładamy do piekarnika i zapiekamy, aż ser się roztopi. Cebulę posiekać i dodać mielone mięso, przesmażyć, rozdzielając je widelcem. Wymieszać z tartą bułką, jajem, śmietaną i przyprawami. Masę rozsmarować na grzankach, posypać tartym serem. Zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wszystko co z mięskiem to dla mnie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !