Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem na krem, dodawać na przemian jajka, mąkę wymieszaną z kawą i proszkiem do pieczenia na końcu mleko. Ucierać (najlepiej mikserem) do uzyskania pęcherzyków powietrza, następnie dodać lentilki i delikatnie wymieszać. Ciasto przełożyć do wysmarowanej formy, piec 60-65 min. w temp. 180 st. Zimne ciasto posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    pyszna...
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    musi być pyszna. Coś dla kawoszy:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z capucinem jeszcze nic nie robiłam ,może tylko piłam ale i to tez dawno temu .Nieprzepadam za nim a w babeczce warto sprawdzić jak się sprawdza.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !