Sposób przygotowania

Śmietanę ubij. Żelatynę namocz w 1/3 szklanki wody. Rozpuść na małym ogniu. Serek utrzyj z cukrem pudrem. Dodaj śmietanę, żelatynę i likier. W formie układaj na przemian namoczone biszkopty i masę serową. Wierzch obficie posyp kakao. Włóż do lodówki na kilka godzin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    lubię wszystko co kawowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !