Sposób przygotowania

Ziemniaki i ser przecisnąć przez praskę. Dodać żółtka i pianę z białek. Wsypać oba rodzaje mąki i zagnieść dokładnie ciasto. Formować jak na kopytka. Gotować 2 minutki od momentu wypłynięcia. Podawać z bułką smażona na maśle.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    Ładnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie kluski.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Kopytka,leniwe i tym podobne kluchy - uwielbiam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !