Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karp na grillu

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karp 1 sztuka
pietruszka 1 natka
cebula 1 sztuka
oliwa wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Karp na grillu

Rybę pociąć na wedle uznane tzw. dzwonki. Natrzeć je JARZYNKĄ i przyprawą do ryb PRYMAT. Do środka włożyć pocięta w talarki i kawałki pietruszki. Każdy kawałek nasączyć odrobiną oliwą i oliwek i zawinąć pergaminem (papierem spożywczym). Piec 40 min. na grillu. Po upieczeniu rozwinąć z pergaminu, i zajadać np. z chlebkiem i popijać herbatą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzena06 09.12.2011 14:59
pyszny
tomek18 21.08.2011 07:59
super,spróbuje napewno
Kate131 08.04.2011 13:19
ciekawe
mala2021 20.03.2011 10:34
spróbuję
Anita21 23.01.2011 11:16
tez lubie karpia a z grila jeszcze nie robiłam
IlonaAlbertos 21.12.2010 23:18
Lubię karpia.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak