Sposób przygotowania

Rybę pociąć na wedle uznane tzw. dzwonki. Natrzeć je JARZYNKĄ i przyprawą do ryb PRYMAT. Do środka włożyć pocięta w talarki i kawałki pietruszki. Każdy kawałek nasączyć odrobiną oliwą i oliwek i zawinąć pergaminem (papierem spożywczym). Piec 40 min. na grillu. Po upieczeniu rozwinąć z pergaminu, i zajadać np. z chlebkiem i popijać herbatą.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię karpia.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    tez lubie karpia a z grila jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super,spróbuje napewno
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !