Sposób przygotowania

Kurki obgotować w osolonej wodzie około 10 minut, rozłożyć do 4 słoików dosyć ciasno, zalać wrzącym sosem słodko-kwaśnym przygotowanym wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130041/sos-slodko-kwasny-do-ryb.html, słoiki zamknąć i pasteryzować 10 minut. Doskonałe po 2-3 dniach.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Polecam te kurki, są bardzosmaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    lubię ten sos, on się nadaje do wielu rzeczy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    lubię kurki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dobre i apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Kurki zawsze i wszędzie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !