Sposób przygotowania

Mięso drobiowe pokroić na małe kawałki.Plastry ananasa pokroić w romby.Miąższ melona wydrążyć okrągłą łyżeczką.Pomarańczę obrac ,pokroić w plasterki .Wiśnie osączyć.Liście sałaty umyć,osuszyć.Cztery pucharki wyłożyć liśćmi sałaty .Mięso wymieszac z ananasem ,kulkami z melona i kawałeczkami pomarańczy ,po czym ułożyć na liściach sałaty i ozdobić wisniami.Śmietane wymieszać z sokiem ananasowym ,curry i szczyptą soli ,a następnie tak przygotowanym sosem polać koktajle.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawe połączenie składników:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !