Sposób przygotowania

Seler oczyścić ,umyć,listki odłożyć do dekoracji ,łodygę pokroić w cienkie plasterki.Orzechy włoskie posiekać .Ananasy osączyć z zalewy i pokroić na małe kawałki.Kilka odłożyć,resztę wymieszać z selerem i orzechami ,następnie ze 100dag majonezu .Kromki posmarować pozostałym majonezem .Każdy plasterek polędwicy naciąć do połowy i zwinąć w rożek .Rożki napełnić przygotowaną sałatką selerowo-ananasową i ułożyć na kromkach .Kanapki z polędwica i sałatką ułożyć na półmisku ,nastepnie udekorować listkami selera,odłożonymi kawałkami ananasa i orzechami.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !