Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kurczak w serkach topionych

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 2 sztuki
bulion 1 szklanka
serki topione 400 gram
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: kurczak w serkach topionych

Fileta myjemy, osuszamy kroimy w kostkę. Przyprawiamy pieprzem i solą .Podsmażamy na rozgrzanym oleju. Gdy się zrumieni dodajemy bulion i dusimy 10 minut, następnie dodajemy serki topione smietankowe, i mieszamy, na koniec dodajemy posiekana bazylie i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidia6 13.11.2011 09:19
bardzo ciekawy przepis który warto spróbować
Grazyna0211 20.05.2011 19:34
fajne danie
ewa84 08.05.2011 09:21
napewno smaczne
magical66 03.05.2011 11:33
ciekawy przepis
Małgorzata113 03.05.2011 10:36
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak