Sposób przygotowania

Fileta myjemy, osuszamy kroimy w kostkę. Przyprawiamy pieprzem i solą .Podsmażamy na rozgrzanym oleju. Gdy się zrumieni dodajemy bulion i dusimy 10 minut, następnie dodajemy serki topione smietankowe, i mieszamy, na koniec dodajemy posiekana bazylie i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    napewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    bardzo ciekawy przepis który warto spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !