Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Obrać i przekroić wzdłuż. Wyjąć żółtka do miseczki.
Pieczarki obrać,opłukać i pokroić w minimalną kosteczkę. Podsmażyć na maśle i oprószyć kucharkiem (przyznam się,że zawsze do tego celu daję vegetę ale formularz tego nie przyjmuje;/). Przestudzone pieczarki wymieszać z żółtkami na farsz. Doprawić solą i pieprzem. Napełniać połówki jajek. Majonez przełożyć do szprycy i wyciskać wzorki na łódeczkach z jajek. Ozdobić plasterkami rzodkiewki i posypać świeżym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    prezentują się pięknie i do tego pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ale jaja... ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !