Sposób przygotowania

Filety myjemy ,osuszamy delikatnie przez folię rozbijamy tak aby był jak największy. Rozbijamy tylko z jednej strony by mięso sie nie porwało . Mieso nacieramy przyprawa .Panierujemy w jaku i bułce smażymyy na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    bardzo są pyszne takie drobiowe kotlety
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardz smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    łoł duże
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny filecik :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !