Sposób przygotowania

Bulion gotujemy, szczaw dokładnie myjemy , kroimy w drobne paski, dodajemy do bulionu. Gotujemy 15 minut,dodajemy śmietanę , całość doprawiamy do smaku ,sola p[ieprzem i kucharkiem. Podajemy z ugotowanymi jajkami pokroionymi w ćwiartki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !