Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marynowany boczek surowy faszerowany

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

farsz z mięsa mielonego 1/2 kg
marynata do boczku 5 łyżek
boczek 1,5 surowy

Przepis i sposób przygotowania na: marynowany boczek surowy faszerowany

Kwadratowy płat boczku wysmarować połową marynaty z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/131933/marynata-do-boczku.html, obłożyć starannie farszem z mięsa mielonego http://www.doradcasmaku.pl/przepis/131935/farsz-z-miesa-mielonego-do-boczku.html, dokładnie zwinąć, włożyć do podłużnej blaszki, miejsce zwinięcia ma być na spodzie, wysmarować pozostałą częścią marynaty, wstawić na całą noc do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 02.05.2011 19:36
będzie pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak